L’ESPASA D’AL·LÀ

lespasadala

En Pol Sahan, fill d’un dels caps de la màfia tailandesa no ha trobat el seu lloc en el món. El seu pare és un expatriat català, i la mare una tailandesa musulmana que ha renunciat a la seva fe per estar amb ell i tenir una vida millor. En Pol no traba sentit a la vida fins que entra en contacte amb un grup de musulmans molt polititzats ideològicament. Amb ells escollirà iniciar l’abrupte camí de la Jihad, on espera trobar calma a la inquietud vital que el devora. Aquesta desició el portarà a enfrontar-se a la familia fins arribar a l’assassinat. Consumats els fets, i immers en una onada d’espiral i destrucció, posarà rumb cap a Barcelona on ha de perpretar una gran demostració de força en nom d’Al-Qaeda. Cercant el màxim impacte tria un escenari: el Camp Nou. El dia escollit: um Barça-Reial Madrid. El seu pare correrà mig món en venjança pel dany inflingit a Bankok. Juntament amb Mònica Vallejo, una filla a qui havia repudiat fins aleshores i que viu a Barcelona fent de Mosso d’Esquadra, intentarà aturar el monstre. La noia haurà de fer front a un passat tèrbol, als seus sentiments i pors i a la propia moralitat per participar en aquesta cacera contra rellotge.

Una trepidant novel·la carregada d’acció i intriga, on els fets se succeeixen a una velocitat de vertigen i les emocions contraposades aboquen a situacions límit els seus protagonistas, cadascú cercant pròpies fites: justicia, venjança o el paradís.

autorala

Jordi Calvet. (Barcelona,1973). Amb només cinc anys es va trasladar a viure a Figueres. Va portar a terme estudis universitaris de Química, malgrat que el seu esdevenir profesional el va portar a dedicar-se al món de la banca i de l’assessoria jurídica i comptable, que va combinar amb la seva gran passió: la literatura: El 2006 es va casar i es va trasladar a viure a Banyoles. Actualment ocupa un càrrec de dirección a la Caixa d’Enginyers a la ciutat de Girona. El seu estil d’escriure denota que gaudeix amb fruïció d’alguns dels grans autors de best-sellers en llengua inglesa: Larry Collins, Dominique Lapierre, Friederick Forysth, Noah Gordon, Douglas Preston, Lincoln Child es troven entre els seus referents a l’hora d’escriure. Aquesta és la seva segona novel·la. La primera, escrita en castellà, va ser publicada fa quatre anys. Jaque al Rey (Grup Lobher, 2010)

Etiquetas: , , ,

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

Conectando a %s


A %d blogueros les gusta esto: